FOTO-ALBUM

• Foto-Album

Uitslagen Slotdag 17 sept

Op zaterdag 17 sept werd de Glaszettersbedrijf Camminghaburen-partij bij kv Het Plein gehouden. Er konden 10 parturen worden geformeerd die na de eerste omloop in een winnaars- en verliezersronde verder gingen. De dag begon met buien en eindigde met buien. En soms waren dat pittige buien. Gelukkig was er ook af en toe een beetje blauw in de lucht te zien waardoor het niet de hele dag door nat was.

Tijdens de eerste en tweede omloop waren er partijen die heel snel uit waren en waarbij de verliezers maar een of twee eersten kregen maar gedurende de dag werden de partijen steeds langer en werd er spannend gekaatst.

Onze sponsor van deze partij (Eddo Weggelaar) was natuurlijk ook aanwezig en tijdens de tweede partij van Alexander Weggelaar en Monique de Jong heeft hij aangeboden om dit partuur te helpen. ook de tegenstander had hier geen bezwaar tegen en hij bood zichzelf aan als bal-keerder. Nou, dat heeft hij geweten. Hij moest flink aan de bak. Maar Eddo kennende was dat geen probleem. Tijdens de periode dat hij zelf nog kaatste was hij altijd fanatiek en ook nu dook en liep hij op alle ballen. Helaas voor het partuur heeft dit niet geresulteerd in winst. Na een spannende wedstrijd ging het partuur van Ronald Weggelaar verder.

Uiteindelijk stonden de parturen van Danny Steneker en Ronald Weggelaar in de finale van de verliezersronde, waarbij Danny aan het langste eind trok.

De finale van de winnaarsronde ging tussen het partuur van Giovanni van den Burght en Dennis Annee en dit werd een echte kraker. Tot twee eerste ging het gelijk op. Daarna pakte het partuur van Giovanni de volgende 3 eerste waarna het 5-2 stond. Vervolgens pakte het partuur van Dennis 3 eersten waarna het 5-5 stond. Het laatste eerst ging ook gelijk op. Uiteindelijk maakte Meindert Bijlsma op een stand van 6-6 een verre kaats, op drie meter van de boven. Karin Jager mocht vervolgens opslaan en dat dat zij uitstekend. De bal kwam tussen de lijnen van het perk, waarna het partuur nog wel kon retourneren maar dat was helaas niet ver genoeg om de kaats te passeren.

Na de finale werden de velden opgeruimd, was er de prijsuitreiking en een verloting en was er muziek van DJ Jacob. Ook was er nog even een moment waarop Rennie Koopstra in het zonnetje werd gezet. Zij kreeg een mooi bos bloemen voor haar werk als vrijwilliger. Gelukkig bleven de buien uit en kon er buiten worden genoten van een hapje en een drankje.

Winnaarsronde:

1e Dennis Annee, Meindert Bijlsma, Karin Jager